Om Moveful Mind

Dans og bevægelse, der giver nærvær, nydelse og frihed. Jeg danser, fordi jeg vil være hele mig
... og jeg faciliterer dans og mindfulness, fordi jeg vil give dig friheden til at være hele dig.

groove.JPG
20150721_210211.jpg
Movefulness - Dans som vejen til balance og nydelse

Som for mange andre foregår det meste af min dag foran en skærm og min aktivitet i hovedet. Jeg er udpræget et tænkemenneske, og jeg skal virkelig arbejde hårdt for at komme ned i kroppen og holde idé- og tankemylderet i skak ... undtagen når jeg danser.

 

Men ikke hvilken som helst slags dans. Ikke den slags dans, hvor man skal følge en serie eller en instruktør. Og se UD på en bestemt måde. Det skal være dans, der giver nydelse, nærvær og frihed. Jeg kalder det Movefulness

Derfor er jeg certificeret facilitator af to danseformer, GROOVE og Chakradance der begge har danseglæde, mindfulness og kreativitet som omdrejningspunkter. Jeg samler mine hold, workshops og arrangementer under navnet Moveful Mind.

Du kan følge med i mine events på facebook-siden Moveful Mind

Mindfulness - Bevidst nærvær med ansvarlighed

Jeg praktiserer mindfulness - både for min egen skyld og mine omgivelsers. Efter en stressreaktion på en anspændt jobsituation har jeg gennem mit møde med mindfulness (og MBSR) lært mine egne grænser at kende. Jeg ved nu, at jeg kan arbejde umenneskeligt meget og ufatteligt effektivt, så længe jeg kan være i integritet med mine værdier og færdes i et miljø, hvor vi respekterer hinandens faglighed og lytter til hinanden. 

 

Jeg tror på, at mennesker ikke går "ned" med stress. Mennesker går "fra" stress. De reagerer sundt på en usund situation - og fortæller de omkringliggende systemer, at der ikke længere er balance. Samtidig giver mindfulness os redskaber til at tage kærligt ansvar for os selv og vores liv.

 

De holdninger gør jeg mit for at sprede - både på skrift, og når jeg gæster virksomheder med mit kursus i MBSR (Story-Based Mindfulness Training).

Børneyoga - En vej til mere glade og livsduelige børn

Jeg er optaget af børns trivsel og især, hvad vi som voksne kan gøre for at støtte vores børn i at turde blive den bedst mulige version af dem selv i det liv, de skal leve.

 

Vi hverken kan eller skal skåne vores børn mod livets udfordringer - vi skal derimod ruste dem til dem. Modgang er en naturlig del af livet, så vi skal lære vores børn at tackle modgang uden at bukke under. Samtidig skal vi også lære dem at tage imod alle livets glæder.
 

Mine egne erfaringer med mindfulness/yoga førte mig til uddannelsen som børneyogalærer, og jeg har i overmål fået bekræftet, at yoga kan være en vej til børns trivsel. Alt mit arbejde omkring dette er samlet i Yogaspirer.