Når jeg ikke skriver...

 

... så hamrer mit hjerte især for disse mærkesager, som også er en del af mit professionelle liv, men som kun er forbundet til Storymind, fordi de er en stor og vigtig del af mig. Du kan læse lidt om dem herunder, men ellers klik dig endelig videre til de små, selvstændige universer, jeg har skabt til dem.

Dans som vejen til harmoni, glæde og selvværd

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det meste af min aktivitet foregår i hovedet. Jeg er så udpræget et tænkemenneske, og jeg skal virkelig arbejde hårdt for at komme ned i kroppen og holde idé- og tankemylderet i skak ... undtagen når jeg danser.

 

Men ikke hvilken som helst slags dans. Ikke den slags dans, hvor man skal følge en serie eller en instruktør. Og se UD på en bestemt måde.

 

Derfor er jeg certificeret facilitator af to danseformer, der begge har danseglæde og kreativitet som omdrejningspunkt. ChakraDance™ er pt. min egen praksis (selvom jeg kan facilitere workshops), mens jeg holder GROOVE Dance™ timer, så tit jeg kan. Du kan følge med i mine events på facebook-siden GROOVEbyAL

Mindfulness - bevidst nærvær med ansvarlighed

Jeg praktiserer mindfulness - både for min egen skyld og mine omgivelsers. Efter en stressreaktion på en anspændt jobsituation har jeg gennem mit møde med mindfulness (og MBSR) lært mine egne grænser at kende. Jeg ved nu, at jeg kan arbejde umenneskeligt meget og ufatteligt effektivt, så længe jeg kan være i integritet med mine værdier og færdes i et miljø, hvor vi respekterer hinandens faglighed og lytter til hinanden. 

 

Jeg tror på, at mennesker ikke går "ned" med stress. Mennesker går "fra" stress. De reagerer sundt på en usund situation - og fortæller de omkring-liggende systemer, at der ikke længere er balance. Samtidig giver mindfulness os redskaber til at tage kærligt ansvar for os selv og vores liv.

 

De holdninger gør jeg mit for at sprede - både på skrift, og når jeg gæster virksomheder med mit kursus i MBSR (Story-Based Mindfulness Training).

greenbee.jpg
Bæredygtig livsstil med simple skridt

Jeg er erklæret #klimatosse! Der findes lige nu ikke noget, der er mig mere magtpåliggende end at være med til at skubbe verden i retning af en mere bæredygtig forvaltning af ressourcer. Både på individuelt og politisk niveau. 

Jeg er også realist - og jeg ved, hvor svært det er at ændre vaner, og hvor kompleks den grønne agenda er. Det er svært at gennemskue, hvad der er det bedste at gøre som individ. 

 

Derfor er det mit mål at inspirere til små og gerne sjove skridt hen i mod en grønnere hverdag. Det gør jeg via profilen Greenbee.dk. på både Facebook og Instagram.

Inden for nærmeste fremtid vil websitet www.greenbee.dk se dagens lys.

Børneyoga som vej til mere glade og robuste børn

Jeg er optaget af børns trivsel og især, hvad vi som voksne kan gøre for at støtte vores børn i at turde blive den bedst mulige version af dem selv i det liv, de skal leve.

 

Vi hverken kan eller skal skåne vores børn mod livets udfordringer - vi skal derimod ruste dem til dem. Modgang er en naturlig del af livet, så vi skal lære vores børn at tackle modgang uden at bukke under. Samtidig skal vi også lære dem at tage imod alle livets glæder.
 

Mine egne erfaringer med mindfulness/yoga førte mig til uddannelsen som børneyogalærer, og jeg har i overmål fået bekræftet, at yoga kan være en vej til børns trivsel. Alt mit arbejde omkring dette er samlet i Yogaspirer.

  • Facebook B&W
  • LinkedIn B&W
  • White Instagram Icon
Jeg samarbejder bl.a. med

BESKYTTELSE AF PRIVATOPLYSNINGER (GDPR):
Udover standardcookies indsamler Storymind.dk udelukkende oplysninger, som du selv indtaster i fx kontaktformularen. Vi deler ikke disse oplysninger med andre.
Du kan få indsigt i, hvilke oplysninger Storymind har registreret om dig, ved at kontakte Storymind pr. mail, og du kan også til enhver tid bede om at få alle oplysninger slettet.


 

Show More

© 2019 Storymind  |   Lyøvej 31  |  8370 Hadsten  |  annelindhard@storymind.dk  |  +45 6116 6706  |  CVR 34251290