Abstrakt glød
Vil du styrke dit lederskab med mindfulness, coaching eller netværk?
20200904_125457_edited.png

Styrk dit team

Skab bedre samarbejde, trivsel og kommunikation i teams og blandt medarbejdere med forløb og workshops, der styrker nærvær, lytteevne og teamånd. Mindfulness, storytelling og styrkehistorier er metoder, der kan gavne de fleste teams - uanset fagområde.

En af de vigtigst opgaver for en god leder, er at sikre trivsel, motivation og samarbejde i sit team. Nogle gange kan vi have succes med det, alene ved at arbejde med os selv og hele tiden udvikle vores lederskab, så vi kan sikre gode arbejdsbetingelser for vores team. Andre gange er det godt lederskab at tilbyde kurser og arrangementer, der giver vores medarbejdere nye perspektiver, kompetencer og oplevelser.

Herunder kan du læse om de forskellige færdigudviklede workshops og forløb, jeg holder i virksomheder og for teams - men vi kan sagtens tage en dialog om at tilrettelægge workshops, events og forløb, der passer specifikt til jer inden for
 

  • Mindfulness

  • Storytelling

  • Mødefacilitering

  • Bevægelse


Min indgangsvinkel er altid at tage udgangspunkt i jeres behov frem for i metoden, så jeg blander gerne - og samarbejder også med en masse skønne mennesker, der ofte kan supplere med andre kompetencer end mine egne, hvis behovet opstår.

Jeg er certificeret underviser/facilitator ud fra bl.a. Appreciative Inquiry, Hosting conversations that matter og 4P-læring - og arbejder så vidt muligt med aktionslæring i alle mine kurser og workshops.

mindfulvæg.png
Mindfulness i virksomheden
8 ugers inhouse forløb

Et 8-ugers forløb til virksomheder, der ønsker at forebygge stress og øge trivsel og arbejdsglæde blandt medarbejdere.

Kurset er praktisk orienteret, så deltagerne bliver i stand til at integrere mindfulness i deres hverdag. De vil i løbet af kurset gøre sig erfaringer med forskellige øvelser og værktøjer inden for mindfuldness, og forløbet støtter dem i at etablere en praksis, der passer til den enkelte. De får også indblik i, hvad mindfulness er, og hvordan denne praksis virker på vores krop og sind.

 

Kurset kan afvikles hos jer eller online via Zoom.

Storytelling
Workshop

Historier er det mest unikke – og mest effektive kommunikations-redskab, vi mennesker har.
 

Historier – når de rammer plet – kan skabe forandring og forankring,
og de kan styrke fællesskabet i teams. Historier har en direkte linje til vores følelser og vores hukommelse, og derfor er storytelling et af de mest oplagte redskaber til at formidle budskaber, der skal hænge ved.


Denne workshop giver deltagerne konkret viden og praktisk erfaring med at anvende storytelling som redskab til at skabe forandringer og udvikling – inden for salg, markedsføring, IT-udvikling og organisationsudvikling.

storytime.png
paper-3213924_1920.jpg
Styrkehistorier
Teambuilding

Styrkehistorier er en medrivende aktivitet, der nemt og hurtigt afdækker den enkelte og teamets styrker.

Ved at fortælle korte historier fra det virkelige liv med fokus på succes, venlighed, inspiration og glæde, får I sat fokus på de ting, der giver jer energi og robusthed.

På den måde får I øjnene op for de personlige og fælles styrker, der er i jeres team.

Møder der forandrer
Facilitering

Via simple teknikker og metoder, kan jeg hjælpe jer med at holde mere konstruktive møder, hvor samtalerne bygger på den enkeltes værdier, og hvor alle får taletid, så flest mulig perspektiver bidrager til de beslutninger, I tager. 

 

Uanset om det drejer sig om et enkelt møde eller opstarten på et større forandringsprojekt, så kan jeg støtte jer i at skabe et fundament baseret på anerkendelse og dialog.

Billede af krakenimages
4.jpg
Dans, fællesskab, frihed
Teambuilding

Der er ikke noget, der knytter os mennesker sammen som at danse sammen... især hvis vi får lov at være vores eget unikke selv og danse på vores egen måde.

Det lyder vildt og "farligt", men med dansemetoden GROOVE inviterer jeg jer til en helt enkel, sjov oplevelse, hvor ALLE kan være med - ingen svære trin, kun skøn musik, masser af smil, sjov og bevægelse.

En anderledes vej til en stærk teamånd.