Abstrakt glød
"10 gode vaner med mindfulness, du kan starte med allerede idag!"
Design uden navn.png

Styrk dit indre lederskab

Mindful hverdag - lige der, hvor du er


 

Online-forløb:  Et 8-ugers onlineforløb, der støtter dig i at få mere ro, nærvær og overskud i hverdagen med en mindfulness-praksis, som passer til dig. Du vælger selv, hvor, hvordan og hvornår du fordyber dig i forløbet.

Er det dig?

Styrk dit indre lederskab er for dig, der længes efter mere ro, nærvær og fokus i dit liv og arbejde - dig, som savner at have overskud og energi midt i hverdagens mange pligter og gøremål.

Måske har du leget med tanken om at meditere, men du ved ikke, hvordan du skal komme i gang. Det virker svært og uoverskueligt … eller måske får du det bare ikke gjort. Du vil gerne tages i hånden og hjælpes på vej, men synes ikke,
du kan få kalenderen til at gå op.

Det er her Styrk dit indre lederskab starter … præcis hvor du er, lige nu!

Hen over 8 uger får du en introduktion til mindfulness i praksis med masser af øvelser, som du med det samme kan begynde at gøre til en del af din hverdag. Du stifter bekendtskab med tankerne og teorien bag mindfulness og får lejlighed til at dele dine egne erfaringer med andre i en lukket Facebook-gruppe.

 

Hver uge i forløbet modtager du en mail med ugens tema og de øvelser, der hører til. Du kan lave dem, når det passer dig bedst og der, hvor du er mest tilpas med at være – og du bestemmer selv, hvor meget du vil deltage i gruppesamtalen.

Jeg ønsker inderligt, at du får glæde af dette kursus – og får skabt en praksis, der passer til dig.  

Mindfulness og meditation har en dokumenteret positiv effekt på vores mentale og fysiske trivsel og overskud, men det kan være svært at komme i gang, hvis du ikke ved, hvor du skal starte – og hvad du skal vide.  

Derfor tager jeg dig ved hånden og deler alle mine erfaringer fra virksomheder, hvor jeg i mere end 5 år har undervist medarbejdere i at finde mere trivsel og arbejdsglæde i deres hverdag – med mindfulness som afsæt.

Forløbet er for dig, der ...

 • Ønsker mere ro, overskud og nærvær i din hverdag.
   

 • Er nysgerrig efter at finde ud af mere om mindfulness og meditation, men ikke rigtig ved, hvordan du kommer i gang.
   

 • Måske har prøvet at meditere og synes, det er svært eller bare svært at få tid til det og få prioriteret det.
   

 • Gerne vil tage indre lederskab - fordi dit job, din familie eller din hverdag kræver, at du har overblik, handle velovervejet og kan inspirere og motivere.
   
 • Har brug for et kursus og en praksis, som du selv kan passe ind i din hverdag

Hvad er mindfulness?
2_edited.jpg

Mindfulness handler, kort fortalt, om at opdyrke og praktisere evnen til at være mere til stede i nuet og reagere passende på oplevelser og udfordringer. At praktisere mindfulness styrker vores evne til at finde ro og gør os bedre i stand til at håndtere stress og udfordringer.

Det er en praksis, der dels inviterer til fordybelse i formelle øvelser og dels til løbende opmærksomhed på sindstilstande, sanseintryk og handlinger i hverdagens gøre mål.

Selv om mange tror det, så er mindfulness IKKE svært - som mennesker er vi skabt til mindfulness - men det kræver bevidste valg og erfaring at praktisere.

 

Nøglen til mindfulness er kort og godt at gøre det til en vane.

"Indre ro bygger bro"

Broer skaber sammenhæng ... sammenhæng skaber forståelse ... forståelse skaber tillid. Med tillid kan vi motivere, inspirere og forandre. Som mennesker skal vi hver dag bygge utallige broer til mennesker omkring os -  og er vi ledere, er det ofte os, der står med ansvaret for "byggeriet".

En bro kræver et stabilt fundament, og derfor starter arbejdet inden i os selv. Jo stærkere vi står i vores indre fundament, desto mere kan vi bygge broer, der er trygge, holdbare og kærlige.

Det kan betyde, at vi også skal bygge broer i os selv - mellem alt det, der rumsterer indeni, for at vi kan skabe en indre balance, som vi kan dele ud af.

 

En praksis med mindfulness  giver os adgang til denne ro og balance. Og derfor er mindfulness en af de vigtigste nøgler til det, jeg kalder indre lederskab. Altså lederskab af os selv - med præcis lige så meget hjerte og nærvær, som vi gerne vil dele med andre.

Abstrakt glød
Er du blevet nysgerrig?

Du kan starte  med at hente en gratis mini-guide med ideer til
"10 gode vaner med mindfulness, du kan starte allerede idag."

Det ved vi (også) om mindfulness ...

 • Dokumenteret positiv effekt på symptomer for stress, angst og depression
   

 • Effektiv i lindring af spændinger og kroniske smerter
   

 • Mindsker tendenser til affekt- og impulshandlinger
   

 • Forbedre søvnmønster og spisemønster
   

 • Styrker egenskaber som empati, omsorg og lytteevne
   

 • Fremmer følelser af lykke, glæde, ro og tillid
   

Lyder det næsten for godt til at være sandt?! Ikke desto mindre er det de resultater, som forskning i meditation og mindfulness har vist os over de seneste 20 år, hvor disse praksisser er blevet stadig mere udbredt i vestlige lande.

Mindfulness og meditation har - i lighed med yoga - imidlertid være praktiseret i den østlige verden i årtusinder som en del af religioner og lægevidenskab, og her vil man nok mene, at de gavnlige effekter har været kendt længere.

Styrk dit indre lederskab - mindfulnessforløb

Kursusforløbet er baseret på grundlæggende principper i mindfulness med det anerkendte Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) som fundament og storytelling som perspektiverende værktøj.

 

Kurset er fortrinsvis praktisk orienteret, så du som aktiv deltager bliver i stand til at integrere mindfulness i din hverdag. Du vil i løbet af kurset gøre dig erfaringer med en række forskellige øvelser og værktøjer inden for mindfulness, og forløbet støtter dig i at etablere en praksis, der passer til dig. Du får også indblik i, hvad mindfulness er, og hvordan denne praksis virker på vores krop og sind.

 

Samlet set gør det, at kurset taler både til dit sind, din krop og dine følelser – og gør det over tid – og det betyder, at du har alle forudsætninger for at få skabt nye, positive vaner med mindfulness i din hverdag. 

eller redigere mig. Det er nemt.

Det får du
 
 • 8 uger der støtter dig i at få skabt nye gode vaner i hverdagen*
   

 • Praktiske øvelser – meditationer, fysiske øvelser, refleksionsøvelser og visualiseringer
   

 • Guidede meditationer og øvelser, du kan lytte til når som helst det passer dig
   

 • Mail med ugens tema der giver dig viden om tankerne bag mindfulness og øvelser, der passer til
   

 • Adgang til lukket Facebook-gruppe for deltagere i kurset, hvor du kan stille spørgsmål,  dele erfaringer og få inspiration
   

 • Mulighed for 1-1 rådgivning om din praksis (tilkøbes efter behov)**
   

699 kr. (inkl. moms)


** Tilkøb af 1:1-samtale af 30 min. 400,-

Sådan foregår det ...

Kurset forløber over 8 uger, hvor du hver uge modtager ugens tema og tilhørende øvelser. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil fordybe dig i materialet, men du skal regne med at afsætte ca. 1,5-2 timer til ugens tema og min. 10 hver dag til dine øvelser.

Mindfulness handler i høj grad om at ændre vaner - og det kræver prioritering og ikke mindst disciplin.

Når du har tilmeldt dig, modtager du inden for en velkomstmail med introduktion til kurset og til mindfulness. Den førstkommende uge herefter modtager du en mail med dit første modul.  

Hvis du gerne vil have individuel sparring til, hvordan du bedst får startet eller fastholdt din praksis, kan du allerede ved tilmelding booke 1 eller 2 x 30 min. sparring med mig. 

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller forudgående kendskab til mindfulness/meditation at deltage.

Det siger andre om forløbet
Abstrakt glød
11
11

press to zoom
10
10

press to zoom
8
8

Describe your image

press to zoom
11
11

press to zoom
1/6
Hvem er jeg?

Jeg hedder Anne Lindhard - og jeg er din underviser på forløbet.

Jeg er Mindfulness Facilitator og Coach for både voksne, børn og unge - en certificering med afsæt i MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction) fra At Works.

Jeg har desuden en uddannelse i yoga for børn fra YogaRollinger, og derudover arbejder jeg med ”movefulness”
– en mindful praksis, jeg har udviklet, og som bruger bevægelse, dans og fysiske øvelser til at skabe nærvær, flow og fordybelse.

Jeg i mere end 5 år har undervist medarbejdere i større firmaer som bl.a. Systematic i at finde mere trivsel og arbejdsglæde i deres hverdag – med mindfulness som afsæt.

WIN_20200513_07_01_09_Pro.jpg
Abstrakt glød
Er du klar til at starte allerede nu?

Du kan begynde dit forløb allerede i dag, hvis du er klar til at gøre mindfulness til en del af din hverdag - og styrke dit indre lederskab.