top of page

Styrk dit indre lederskab

Her finder du nogle få praktiske informationer, så du er lidt forberedt, inden vi går i gang.

1: Forberedelse

Det er en god ide, hvis du anskaffer dig en notesbog, som du kan bruge til at notere dine oplevelser med forløbet. Gerne en tom bog, så du får oplevelsen af at starte på noget nyt, som du prioriterer.

Du kan også vælge et sted derhjemme, hvor du kan skabe dit eget lille rum til at lave øvelserne - fx med en måtte, et tæppe, en pude og andre ting, der kan gør det til et rart, personligt sted. Hvis du ikke har et sted, hvor du kan lave en fast plads, så saml tingene, så de let kan findes frem, når du skal i gang.

 

2: Opstart

Du får din første mail ud af i alt otte på mandag. Den vil indeholde det materiale, du skal læse til Uge 1. Du kan evt. printe det ud, så du ikke skal sidde ved en skærm og læse det.

Der er lidt mere læsestof i Uge 1, end i de kommende uger, men det skyldes, at du her også får lidt flere praktiske oplysninger om forløbet og om din deltagelse.
 
 

3: Undervejs

Herefter følger en mail hver mandag i de 8 uger, forløbet varer. Hver uge omhandler et nyt tema med tilhørende øvelser og lydfiler med guidede meditationer.

Du bestemmer selv, hvornår du vil fordybe dig i materialet, men jeg vil anbefale, at du finder et fast tidspunkt hver uge og afsætter 1,5-2 timer til at læse og lave øvelserne. Det vil støtte dig i at få en rutine omkring forløbet - og få det bedste udbytte.

Hvis du har tilvalgt en 1:1 session (30 min.) med mig for at få individuel sparring om dit forløb, så kan du allerede nu booke den her - men du kan også bestille en session til enhver tid under forløbet, hvis du får brug for det. Det sker via samme link. 

 

4: Afslutning

Når de 8 uger er gået, har du stadig adgang til alle de guidede meditationer, så længe du vil. Du er også velkommen til at blive i Facebook-gruppen.


5: Facebook-gruppen

I Uge 1 hører du lidt mere om den særlige, lukkede Facebook-gruppe, som du får adgang til som del af forløbet, men du kan allerede nu melde dig ind - og evt. introducere dig selv, hvis du har lyst.

Du kan læse om rammerne for gruppen herunder - og finde linket til at melde dig ind. 

Regler for Facebook-gruppen:

  • Alt, hvad du skriver og læser i gruppen, er fortroligt. Du må aldrig dele informationer fra gruppen uden for gruppen.

  • Det er 100% frivilligt, om du vil dele erfaringer – og om du vil reagere på andres delinger.

  • Gruppen er ikke et terapeutisk rum. Du må gerne bede om eller komme med gode råd baseret på dine egne erfaringer, men det er ikke op til dig at ”fixe” dine medkursister. Du kan heller ikke forvente, at de – eller jeg – for den sags skyld kan løse evt. udfordringer, du selv kommer til at opleve ifm øvelser og erfaringer i forløbet.

  • Hold altid en venlig tone i gruppen – også selvom du er uenig i dine medkursisters holdninger.

  • Forvent og respektér at dine medkursisters læring kan se anderledes ud end din.

6: Rettigheder

Storymind har rettighederne til alt det materiale, du får tilsendt. Derfor må du naturligvis ikke kopier det eller dele det med andre.

 

7: Vilkår
Du kan altid skrive til mig, hvis du oplever tekniske problemer eller lignende ift. kurset.

Spørgsmål til selve materialet eller til mindfulness generelt, kan jeg desværre ikke besvare via mail. Dem vil jeg gerne have, at du stiller i gruppen eller i en aftalt 1:1 session. 

Øvrige vilkår og handelsbetingelser for kurset kan du finde her.

Velkommen
bottom of page