top of page

 Det siger mine coaching-klienter ...

Herunder finder du eksempler på, hvad mine klienter siger om
et transformerende Coaching-forløb hos mig.

“Jeg er så taknemmelig for at have fået lov til at gennemleve denne proces - og så med Anne som coach! Denne coaching har givet klarhed og lært mig om sammenhænge, jeg ikke var helt bevidst om før. Alt sammen på en meget smuk måde. Anne er en stærk og dygtig coach, som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger.“

– Margrethe Kruse Ellegaard
(10 ugers Integrative forløb)

"Inden jeg startede på coachingforløb, havde jeg det ikke så godt og var meget negativ. Mit mål var at blive klogere på mig selv og få en uddannelse.Jeg har lært mig selv at kende på en helt anden måde - og er blevet meget mere positiv. Anne tror på det bedste i én, og hun er altid åben og stiller de helt rigtige spørgsmål."

 - Trine, 19 år
(10 ugers Integrative forløb)

 

"Alle hovedområder i mit liv har fået et boost. Jeg opdagede, at jeg havde alle svarene indeni. Tankemønstre og skjulte vaner er afløst af bevidste valg.Jeg er blevet mere professionel på mit arbejde, jeg er blevet en bedre far, en mere omsorgsfuld mand og har fået øjnene op for de ønsker, jeg har til livet. Passionen blomstrer, og jeg har en langt større glæde i livet. At blive coachet over telefon er en god kombination af hjemlig hygge og intenst coachingforløb. Anne er en utrolig tillidsvækkende coach, som selv over telefonen kunne skabe et rum af tillid og nærvær."

- Søren M Hansen, 39 år
(10 ugers Integrative forløb)

 

"Gennem mit coachingforløb med Anne, er jeg blevet lidt bedre til at ’leve i nuet’ - mere rolig og nærværende. Jeg har opdaget nogle nye sider af mig selv, som jeg havde pakket væk, og jeg fik mulighed for at samle ’et nyt puslespil’ med nye brikker. Nu kan jeg bedre stoppe op og tænke over, hvorfor jeg reagerer eller tænker, som jeg gør i en situation.

Anne var både vedholdende og støttende mht. at få mig til at finde mine egne svar. Hun får én til at tænke over sin situation og sin person. Jeg vil anbefale Anne som coach til andre, som står i et sted i tilværelsen, hvor det kræver, at man tager noget mod og nogle ressourcer tilbage, som man har gemt væk, for at kunne leve et optimalt liv og ikke kun tænke på, at ting skal ’overstås’."

- Mette, 39 år

(10 ugers Integrative forløb)

"Jeg står i en usikker jobsituation, hvor jeg skal skifte spor og er urolig for fremtiden. Efter mit forløb med Anne har jeg fået større indsigt, både personligt og professionelt. Jeg står stærkere, og selv om der stadig er meget at arbejde med, føler jeg mig bedre rustet og kan fornemme mit mål på en skarpere måde. Anne havde en evne til at se til mit behov og finde en vinkel, som jeg ikke selv så som en reel mulighed. Jeg fandt sider hos mig selv, jeg ikke troede eksisterede, fordi de lå godt gemt væk. Jeg har mere overskud i dag, føler mig mere tryg, afklaret, og jeg ser lyst på fremtiden, selv om intet er afgjort endnu ift. min jobsituation.”

- Sofia, 38 år
(10 ugers Integrative forløb)

Gennem mit skyggeforløb hos Anne, er jeg blevet klar over, at jeg faktisk er MODIG, og jeg har lært at se mange nye sider af livet. Både i forhold til mig selv, hvordan jeg oplever det, men også i forhold til, hvordan jeg ser og oplever andre mennesker. Når jeg nu mærker usikkerhed, så handler jeg rent faktisk i de fleste situationer og oplever jo alt det positive, som jeg har valgt fra før i tiden.

 

Anne er en enormt engageret, tillidsfuld og rolig coach, der skaber et virkelig godt lærings/udviklingsmiljø med humor på en god måde. Hun fik mig til at reflektere over tingene, og jeg havde lyst til at åbne mig op og være åben for udvikling! Det var virkelig godt at blive coachet over telefonen i sin egen trygge base, især nu hvor jeg er på barsel."

- Karina, 30 år 
(10 ugers Integrative forløb)

Når jeg tænker på, hvordan jeg var i starten af mit coachingforløb, og hvordan jeg er i dag, kan jeg næsten ikke kende mig selv. Forløbet har ikke ændret mig, men det har bragt mig selv frem igen. Jeg er kommet i kontakt med den, jeg er, og har lært at elske det – jeg skal ikke længere bevise noget for verden. Jeg har fået tillid, tillid til mig selv og den, jeg er.

Jeg havde aldrig prøvet at snakke med en coach før, så jeg mødte i starten lidt modstand med at åbne op, men Annes rolige og tillidsvækkende måde at snakke og forklare på gjorde, at det hele faldt meget naturligt. Hun førte mig trygt gennem sessionerne med en støttende hånd, som samtidig skubbede mig lidt tættere på de svar, jeg søgte.

I starten af forløbet havde jeg problemer med synet på mig selv og min vægt, hvilket i dag er så godt som forsvundet. Jeg ved, at mange kvinder har dette syn på sig selv, hvilket jo går hånd i hånd med dårlig selvtillid, og jeg vil derfor anbefale dette forløb med Anne til alle de piger/kvinder, som har samme problem som mig! For efter de 10 uger har man overbevist sig selv om, at man er god nok og mere end det – man er perfekt!

Jeg er frygtløs nu og føler, jeg kan gøre alt, denne verden har at byde på! Den følelse kan næsten ikke beskrives, når man er vant til at leve livet tøvende."

- Christina, 18 år 
(10 ugers Integrative forløb)

"Jeg ønskede mig en mere harmonisk familie. Vi var inde i en dårlig periode,

som jeg havde svært ved at se os ud af. Gennem Annes kyndige og støttende

coaching fik jeg et andet syn på vores familie. Det blev igen muligt at

vende skuden - væk fra det negative og hen mod det positive. Der er nu en

bedre stemning, mere harmoni og nærvær. At man samtidig kunne blive coachet via telefonen i sit eget private rum, føle sig helt hjemme og derved

afslappet, var så meget bedre end forventet - og det eneste rigtige til

denne type coaching. Det kan i den grad mærkes, at Anne brænder for det, hun

laver. Jeg føler mig meget heldig og taknemmelig.”

- Tina, 39 år
(10 ugers Integrative forløb)

"Jeg valgte et coaching forløb hos Storymind og Anne, fordi jeg er selvstændig, men har store problemer med social kontakt, hvilket var en udfordring ift. salg i min virksomhed og mine kreative evner.
Forløbet gav mig en  helt anden selvforståelse, hvilket har resulteret i frihed til at være mig - med alt hvad det indebærer. Jeg har også fået visualiseret mine mål og min drøm - har fået vendt mit mindset.
Det har været fantastisk for mig - jeg har følt mig afslappet og tryg, også når en session har bragt mig på udebane.
Anne er en nærværende og omsorgsfuld coach, der også giver noget af sig selv i forløbet."

- Anette, 46 år

(10-ugers Integrative forløb - selvstændige)

bottom of page