top of page
ocean-3605547_1920_edited.png
Min-bedste-bog_Anne-Lindhardt_edited_edited.png

Referencer

"Tak for to rigtig gode workshops i Storytelling som udviklingsværktøj.
Jeg kan se rundt omkring i PO kredsen, at de har taget det til sig. Det løfter virkelig."

 

- Vibeke Christensen, Leder, SEGES Digital

"ProPartner Consulting har anvendt Anne Lindhard til opgaver inden for kommunikation og særligt til udarbejdelse af skriftligt materiale, bl.a. har Anne deltaget meget aktivt i udarbejdelse af en større IT strategi til en virksomhed med engelsk som koncernsprog. Anne er og har altid været, yderst professionel i sin tilgang og arbejder dedikeret med tildelte opgaver, slutprodukterne er altid af høj kvalitet. En egenskab jeg sætter stor pris på er ligeledes, at Anne altid stiller kritiske spørgsmål og ikke lader sig nøje med det næstbedste, dette præger både resultat og samarbejde, som er uforligneligt. Jeg vil til enhver tid give Anne Lindhard mine bedste anbefalinger. ”

John Stumpe, CEO, ProPartner Consulting

"Anne har gennem syv år været fast tilknyttet som ekstern konsulent, primært ift. kreativ formidling, oversættelser til/fra engelsk, udvikling af nye koncepter, layout af hjemmeside, osv.. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Anne, som er engageret, visionær og har en god humor. Anne er hurtig til at sætte sig ind i et lille firmas mangeartede opgaver og tør tænke skæve, kreative tanker om hvilke muligheder, der er i virksomheden. Hun får afsluttet og lukket opgaver, og hendes særlige talent for skriftlig formidling har været en fornøjelse at se komme til udtryk i børnebøger, sange, undervisnings- og pressemateriale."

- Ulla Flye Andersen, Indehaver, Sprog&Leg

"Vi valgte Storymind til korrekturlæsning på bogen ”Ledelseskraft – brug din kommunikation til at forbedre performance” på grund af forudgående kendskab til Annes høje faglighed og sans for detaljen. Det var vigtigt for os, at korrekturlæseren havde indsigt i det emne, bogen behandler, samt at vi kunne stole på hurtig eksekvering. Vi håber, der dukker flere muligheder for samarbejde op, da det altid er en stor faglig fornøjelse."

- Britt Korsager, Kommunikationschef, AAU

"Anne har i en periode arbejdet med administration/kommunikation i Aarhus Billed- og Medieskole. Kort sagt har Anne en flydende pen, teknisk flair og et gody blik på tingene. Hun kommunikerer skriftligt sikkert til forskellige medier og er skøn at arbejde sammen med."

- Hanne Algot Jeppesen, Leder i Aarhus Billed- og Medieskole

I 2014-15 har jeg som redaktør samarbejdet med Anne Lindhard ifm. udgivelse af en bogserie på engelsk. Serien er led i MEL-projektet, et inter-nationalt skoleprojekt for 11-årige elever i Kenya og Danmark.

 

Anne har bidraget med oversættelse af fem danske manuskripter til engelsk: fire elevbøger om tværfaglige projekter, hvor formidlingen kræver indsigt i såvel pædagogisk-didaktisk sprogbrug som fagsprog inden for matematik, science, madkundskab, idræt og sundhedslære; den femte bog er voksenrettet og formidler projektets samarbejdserfaringer og pædagogiske refleksioner. Begge teksttyper er oversættelsesmæssigt krævende, og Annes engelsksproglige ekspertise har været til stor gavn for bøgernes tilgængelighed og kvalificeret teksternes indhold.

 

Undervejs i samarbejdsprocessen har jeg i høj grad også værdsat Anne arbejdsmæssige kvaliteter, idet hun har været ikke alene resultatorienteret, præcis og ordholdende, men også taget initiativer, der har inspireret til bedre løsninger, idet hun både har sans for helheden og detaljerne. Hendes andel i projektet er således af høj kvalitet, samtidig med at hun har fået opgaverne løst rettidigt.

- Signe Holm-Larsen, Indehaver af PAL-Consult, Tidligere chefredaktør ved Kroghs 
  Forlag og redaktør ved Dafolo samt fagredaktør ved Den Store Danske Encyklopædi

Her kan du læse udtalelser fra nogle af mine samarbejdspartnere, kunder, klienter og kursusdeltagere. 

Testimonials

Abstrakt glød

Sådan siger deltagere på mine mindfulness-kurser:

Blå Overflade

Sådan siger mine deltagere ved movefulness:

Abstrakt glød

Sådan siger mine coaching-klienter:

bottom of page