top of page

 Det siger mine kunder ...

Herunder finder du eksempler på, hvad mine kunder og samarbejdspartnere siger om mig.

"Hurtig feedback, behageligt samarbejde om oversættelse af bogen Aktive Eventyr til det amerikanske marked. Anne løser opgaven professionelt, men kommer også med egne gode forslag og betragtninger. Det har været en fornøjelse!"

- Lotte Salling,

  Forfatter og foredragsholder

"Anne har i en periode arbejdet med administration/kommunikation i Aarhus Billed- og Medieskole. Kort sagt har Anne en flydende pen, teknisk flair og et godt blik på tingene. Hun kommunikerer skriftligt sikkert til forskellige medier og er skøn at arbejde sammen med."

- Hanne Algot Jeppesen,
  Leder i Aarhus Billed- og Medieskole

“TAK for to fantastiske bud på et vigtigt eventyr. Jeg har læst dem for mig selv og læst dem højt for min ældste datter. Det første, der slår mig, er, at de begge er skrevet på en måde, der gør dem lette, næste syngende, at læse højt. Jeg synes virkelig, de er velskrevet og har alt det, et rigtigt eventyr skal have. Jeg er glad for, at du vil skrive til Min Bedste Bog. Jeg er SÅ begejstret for de historier, du allerede har skrevet, og jeg ved, at der gemme sig mange flere i dig“

– Hella Kaae Sørensen,

   Ejer af firmaet Min Bedste Bog

"Vi valgte Storymind til korrekturlæsning på bogen ”Ledelseskraft – brug din kommunikation til at forbedre performance” på grund af forudgående kendskab til Annes høje faglighed og sans for detaljen. Det var vigtigt for os, at korrekturlæseren havde indsigt i det emne, bogen behandler, samt at vi kunne stole på hurtig eksekvering. Vi håber, der dukker flere muligheder for samarbejde op, da det altid er en stor faglig fornøjelse."

- Britt Korsager,
  Kommunikationschef, AAU

"Anne har gennem 1,5 år været fast til- knyttet som ekstern konsulent, primært ift. kreativ formidling, oversættelser til/fra engelsk, udvikling af nye koncepter, layout af hjemmeside, osv.. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Anne, som er engageret, visionær og har en god humor. Anne er hurtig til at sætte sig ind i et lille firmas mangeartede opgaver og tør tænke skæve, kreative tanker om hvilke muligheder, der er i virksomheden. Hun får afsluttet og lukket opgaver, og hendes særlige talent for skriftlig formidling har været en fornøjelse at se komme til udtryk i børnebøger, sange, undervisnings- og pressemateriale."

- Ulla Flye Andersen,
  Indehaver, Sprog&Leg

"Tak for to rigtig gode workshops i Storytelling som udviklingsværktøj. Jeg kan se rundt omkring i PO kredsen, at de har taget det til sig. Det løfter virkelig."
 

- Vibeke Christensen

Leder, SEGES Digital

.

"ProPartner Consulting har anvendt Anne Lindhard til opgaver inden for kommunikation og særligt til udarbejdelse af skriftligt materiale, bl.a. har Anne deltaget meget aktivt i udarbejdelse af en større IT strategi til en virksomhed med engelsk som koncernsprog. Anne er og har altid været, yderst professionel i sin tilgang og arbejder dedikeret med tildelte opgaver, slutprodukterne er altid af høj kvalitet. En egenskab jeg sætter stor pris på er ligeledes, at Anne altid stiller kritiske spørgsmål og ikke lader sig nøje med det næstbedste, dette præger både resultat og samarbejde, som er uforligneligt. Jeg vil til enhver tid give Anne Lindhard mine bedste anbefalinger. ”

-  John Stumpe,
  CEO, ProPartner Consulting

I 2014-15 har jeg som redaktør samarbejdet med Anne Lindhard ifm. udgivelse af en bogserie på engelsk. Serien er led i MEL-projektet, et inter-nationalt skoleprojekt for 11-årige elever i Kenya og Danmark.

 

Anne har bidraget med oversættelse af fem danske manuskripter til engelsk: fire elevbøger om tværfaglige projekter, hvor formidlingen kræver indsigt i såvel pæ- dagogisk-didaktisk sprogbrug som fag- sprog inden for matematik, science, madkundskab, idræt og sundhedslære; den femte bog er voksenrettet og for- midler projektets samarbejdserfaringer og pædagogiske refleksioner. Begge tekst- typer er oversættelsesmæssigt krævende, og Annes engelsksproglige ekspertise har været til stor gavn for bøgernes tilgæn-gelighed og kvalificeret teksternes indhold.

 

Undervejs i samarbejdsprocessen har jeg i høj grad også værdsat Anne arbejds-mæssige kvaliteter, idet hun har været ikke alene resultatorienteret, præcis og ord- holdende, men også taget initiativer, der har inspireret til bedre løsninger, idet hun både har sans for helheden og detaljerne. Hendes andel i projektet er således af høj kvalitet, samtidig med at hun har fået opgaverne løst rettidigt.

- Signe Holm-Larsen

   Indehaver af PAL-Consult,

  Tidligere chefredaktør ved Kroghs 
  Forlag og redaktør ved Dafolo

  samt fagredaktør ved Den Store Danske
  Encyklopædi

Anne har kærligt redigeret bogen Blyantdans. Når man er total nybegynder som forfatter og bare vil ud med et budskab, har det været en stor hjælp og fornøjelse at samarbejde med Anne, både omkring korrekturen og indholdet. 

- Inger Løvstad 

Tale-hørekonsulent og forfatter 

.

bottom of page