top of page
Søg
  • © Anne Lindhard

Lidt om VAND ... og om VALG


Vand

Lidt om VAND og om VALG 💧💦 ... her midt i valget! Men en anden slags valg ... nemlig det personlige, ansvarsfulde valg om at gøre noget, du har besluttet er vigtigt for dig. Prioritere det.

Sådan et valg er mindfulness... og som alle beslutninger om at ændre på adfærd og vaner, så er det lettere sagt end gjort.

Men INGEN kan gøre det for dig - ikke din partner, din mor, din kollega, din chef, din terapeut, din coach, din vejleder, din guru, din ... fortsæt selv listen.

Lad mig komme med et eksempel...💧💦

Jeg vil gerne drikke mere vand i løbet af dagen. Jeg tror på, at det kunne gøre en masse godt for mig - både ift. sundhed og velbefindende.

Jeg er sikker på, at de fleste vil bakke mig op i min beslutning. Måske vil nogen være skeptiske om det virkelig gør en forskel, men ... der er intet negativt at sige om beslutningen. Den skader ingen. Den er relativt simpel at implementere. Den er stort set gratis. Så langt så godt.

Så nu må jeg jo så i gang og for at komme det, kan jeg ...

💧 bede min læge bekræfte min formodning. 💧 fortælle min familie om min beslutning og bede om opbakning. 💧 bede min arbejdsplads om et bord tæt på vandbeholderen. 💧 købe en lækker, inspirerende vandflaske. 💧finde opskrifter på nettet til at krydre mit vand med frugt og urter, der gør det mere velsmagende. 💧 tage et kursus der giver mig en masse gode tips til, hvordan jeg kan drikke mere vand på mange forskellige måder.

MEN ... hvis jeg ikke selv hver eneste dag åbner for hanen og skænker mig selv noget vand. Og hvis jeg ikke selv sætter nogle rutiner og rammer op, som støtter mig i at gøre det...

... SÅ SKER DET IKKE!

Heller ikke med alle de gode tiltag ovenfor, som absolut kan hjælpe beslutningen på vej.

Mindfulness har meget tilfælles med dette vand-eksempel. til. Det er enkelt at gå til. Uskadeligt. Gratis. Og ...

... hvis du gerne vil gøre mindfulness til en del af din hverdag, så er du nødt til selv at skabe en praksis for at være det. Du bliver nødt til at prioritere tid til at meditere. På en eller anden måde. Hver dag.

Læs evt. her, hvordan din arbejdsplads kan hjælpe dig komme "tættere på vandbeholderen". 👇👇👇

(Foto af PHOTOMIX fra pixabay.com)


16 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page