top of page
Søg
  • © Anne Lindhard

Muligheder tabtI dag træder jeg ud på meget sårbar grund og deler en frustration – og en af de helt store, nemlig den, der stammer fra en misset mulighed. Og for mit vedkommende vil jeg endda sige ENDNU én … den seneste i en række missede muligheder.

Min lidenskab for historier har givet mig en hobby … nemlig den hemmelige jagt på den næste oversatte bestseller. Jeg har en drøm om at spotte en super bog fra en hidtil ukendt forfatter, der kan brænde igennem på det danske marked. Drømmen omfatter naturligvis min egen indsats i form af oversættelse og udgivelse – og det har den bivirkning, at jeg ikke kan købe eller læse en engelsk bog uden denne ambition i bagtankerne.

Og så i går lå det der så igen … nyhedsbrevet fra et dansk forlag, der annoncerede den danske version af en bog, jeg læste og anbefalede varmt til alle for TO år siden. Suk! Det er absolut ikke første gang, det sker … men jeg ved, at der ligger en læring til mig i denne oplevelse. Jeg ved, at jeg bliver nødt til aktivt at tage min drøm alvorligt eller én gang for alle give slip … og jeg har et par skygger, jeg skal have taget livtag med for at turde. Det er mit personlige mål i 2013 – og jeg deler det med jer for fuldt at committe mig til det. For hvis vi skal nå et mål, er det ofte nødvendigt at af have nogen, der kan holde os op på det, når modet og tilliden svigter.

Jeg giver jer også linket til denne fantastiske bog, som virkelig er et “must-read” for alle, der interesserer sig for forandring. Samtidig vil jeg også udfordre DIG … for hvilke drømme og passioner rumsterer i dine bagtanker? Er de reelle drømme eller bare distraherende luftkasteller? Hvad stopper dig fra at forfølge dem? Og vil du, helt ærligt, kunne se tilbage på dit liv om 20 år og være tilfreds, hvis du ikke har forfulgt dem? Jeg vil gerne læse dine svar herunder … og del endelig også, hvis du lever din drøm. Intet er mere inspirerende.


6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page