Abstract Lights
KLOKFOTO_Sprog%26Leg3624%202_edited_edit

Om mig og Storymind

Jeg hedder Anne Lindhard - og jeg er Integrative Coach, også kaldet skyggecoach, og StoryCoach med mere end 250 timers coachingerfaring i bagagen.

Jeg arbejdede i 12 år som konsulent, leder, ledercoach og lederrådgiver store virksomheder, men forlod min karriere i 2013 for at blive selvstændig med mit firma Storymind.

Jeg har altid ønsket at gøre en forskel for andre - og blev i min karriere stadig mere optaget af, hvordan vi som mennesker trives bedst, og hvordan vi opdager og udvikler vores potentiale på den mest givende måde for både os selv, arbejdspladsen og samfundet. Det var derfor, jeg valgte at gå ledervejen og blive coach - og det var også derfor jeg valgte at forlade min lederstilling.

Jeg opdagede nemlig, at det at blive udnævnt leder ikke nødvendigvis var ensbetydende med, at jeg fik mulighed for at lede ... i hvert fald ikke på den måde, som jeg havde drømt om. Der var både forhold i mit team, i organisationen og i vores kultur, der underminerede det, jeg forstod ved lederskab - men også oplevelser inde i mig selv, der spændte ben for, at jeg kunne være en lige så god leder, som jeg gerne ville være.

Så jeg begyndte dels at arbejde dybt med mig selv - og jeg begyndte at kigge andre steder hen. Jeg søgte nye måder, jeg kun udvikle mig på med hele mig - ikke kun intellektuelt, men især også kreativt, kropsligt, sanseligt og spirituelt. Jeg blev også mere og mere optaget af det feminines plads i vores samfund, eller snarere mangel på samme.
 

Det gik op for mig, at det især er kvinder, der slår sig på lederrollen - muligvis fordi rollen stadig er gennemsyret af normer og forventninger, der ubevidst favoriserer mere maskuline værdier og egenskaber. 

Men jeg tror på, at vi som kvinder har noget helt særligt at byde ind med som ledere, og at vi tjener både os selv, vores arbejdsplads og organisationen bedste, hvis vi tillader vores feminine værdier og egenskaber at spille en større rolle.

Og det kræver både mod, vilje og et stort indre arbejde at tage den opgave på sig.

 

Derfor arbejder jeg nu især med kvindelige ledere, der gerne vil udvikle deres indre lederskab for at stå stærkere i deres ydre lederskab - med et feminint, holistisk og spirituelt perspektiv, uden at miste balancen.

Du kan finde masser af stumper af min historie drysset ud over siden her - for den har mange smukke facetter, snirkler og kroge
- og den kan ses fra alle mulige vinkler. 

... fuldstændig lige som din.

Et udpluk af fakta
 • Født i Aalborg i 1972, men  har boet længere tid i Aarhus-området - siden
  2005 i Hadsten.

   

 • Uddannet cand.mag i engelsk, informationsvidenskab og sociologi.
   

 • Certificeret StoryCoach ved Lisa Bloom i 2010, Integrative Coach fra Ford Institute i 2012 og Mindfulness Coach fra At Works 2013.
   

 • Certificeret facilitator af GROOVE og Chakradance i 2015 - og er "dancing warrioress" i hjertet.
   
 • Efteruddannet inden for bl.a. ledelse, journalistik, mundtlig formidling og kursus-/mødefacilitering.
   

 • Arbejdede 12 år i hhv. Mærsk, IBM og Vestas med kommunikation, forretningsudvikling og digital strategi
  - flere år som teamleder og leder.

   

 • Selvstændig med firmaet Storymind siden 2013.
   

 • Gift med Søren siden 2005 og mor til Ida fra 2006, Mia fra 2008 og Jonas fra 2011.
   

 • Tidl. frivillig Coach hos LMS - Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade.
   

 • Reagerer også på titler som storyteller, forfatter, digter, forlægger, nørd, spirituel  og kunstner.

"Når du lytter til et andet menneskes historie, ser du for en stund
verden med dennes øjne."

Abstract Lights
4.jpg
Derfor danser jeg ...

Her kan du læse min personlige historie om, hvorfor jeg danser, og hvordan jeg fandt ud af, at dans var min vigtigste vej til mindfulness. 

Min-bedste-bog_Anne-Lindhardt_edited_edi
Derfor skriver jeg ...

Jeg er skabsforfatter og at skrive er en vigtig del af min måde at være i verden på - og udtrykke det, jeg bliver fyldt af i tankerne.

WIN_20200513_07_01_09_Pro.jpg
Derfor mediterer jeg ...

Mindfulness er en hel central del af mit indrelederskab, da min historie med stress og præstationsræs har ledt mig til at meditere.