top of page
Abstrakt glød
Vil du have inspiration om mindfulness og movefulness
via mail? 
moveful-hvid.png
Dancer white GROOVE white and by MT whit
289846615_564619561777481_3522874928238026058_n.jpg

Movefulness

Styrk krop og sind med mindful dans
moveful-hvid_edited.png

Movefulness er dans for krop, sind og sjæl. Det er mindfulness udlevet gennem bevægelse.
Det er flow, frihed og fordybelse. Når vi kobler nærvær og sanselighed med musik og bevægelsesfrihed kan vi forankre vores oplevelse lige nu og her.  

Vi lever i en hektisk verden ... og vi lever i en verden styret af fornuft, hvor hjernen ofte tager styringen, uanset om vi arbejder, holder fri eller bevæger os. Vi er næsten altid på vej til eller fra noget. Vi skal altid præstere.

Mange forbinder mindfulness med stillesiddende meditation og fordybelse, og selvom det er en vigtig del at praksis, så er der mange veje til mindfulness - og flere af dem går gennem kroppen og sanserne.

Vi skal huske at sanse, mærk og nyde det NU, der byder sig til hvert eneste øjeblik ... helt bevidst finde ro og nærvær ved at tune ind på de indtryk, der byder sig til. 

"We have come here to this life - to this moment - we have come here to dance!"

Hvis du som mig tilbringer meget af din dag foran en skærm og har mere aktivitet i hovedet end i kroppen, så kan skal vi nogle gange arbejde hårdt for at komme ned i kroppen og holde idé- og tankemylderet i skak ... men der findes genveje, og en af dem er dans.

Men ikke hvilken som helst slags dans. Ikke den slags dans, hvor man skal følge en serie eller en instruktør. Ikke den slags dans, hvor vi skal præstere og se UD på en bestemt måde. Dans og bevægelse, der giver nydelse, nærvær og frihed. Jeg kalder det Movefulness.

"Når krop, sind og åndedræt smelter sammen i ét intenst, levende NU - er du i flow!"

Når vi danser sammen med andre til musik, der understøtter og inspirerer vores egne kreative bevægelser, kan vi opleve en næsten berusende energi, fordi vores krop udskiller lykkehormoner i hobetal. Vi er tilstede, fri, autentiske - i kroppen og i nuet - vi er i flow. Når vi kan danse frit, har vi åbnet en ofte lukket dør til vores autentiske, menneskelige væsen.

Derfor er jeg - udover min certificering som mindfulnessinstruktør, certificeret facilitator af to særlige danseformer,
GROOVE og Chakradance, der begge har danseglæde, mindfulness og kreativitet som omdrejningspunkter.
Fælles for dem er også, at alle kan være med - de kræver ingen særlig forudsætning, talent eller fysisk tilstand.

 

Jeg inddrager disse metoder i mine kurser og workshops, når det er relevant - men jeg tilbyder også  hold,
workshops og arrangementer under navnet Moveful Mind - både live og via Zoom.


Her kan du finde dine genveje til mindfulness og movefulness...

moveful-hvid_edited.png
Blå Overflade
4.jpg
Min historie med dans

Her kan du læse min personlige historie om, hvorfor jeg danser, og hvordan jeg fandt ud af, at dans var min vigtigste vej til mindfulness. 

Design uden navn.png
Mindfulness

Hent en gratis mini-guide "10 gode vaner med mindfulness, du kan starte med i dag" og hør samtidig mere om mit online-forløb.

groove.JPG
Movefulness

Få inspiration til dans, bevægelse og mindfulness i den lukkede, gratis Facebookgruppe
Moveful & Mindful med Anne

Dans - frihed og mod til at være dig

Jeg kan tale om dans og GROOVE i timevis, så det var med stor glæde, at jeg takkede ja til denne invitation til en samtale om, hvad det at danse uden at skulle præstere kan gøre for vores krop, sind og sjæl ... og hvordan det kan skabe forandringer inden i os, der spreder sig fra dansegulvet ud i vores liv og giver os større mod og frihed til at udfolde os.

moveful-hvid_edited.png
Det siger deltagerne:
moveful-hvid_edited.png
bottom of page