Blå Overflade

Mindfulness - i virksomheden

 

FORLØB: Styrk arbejdsglæde og forebyg stress med SBMT - Storybased Mindfulness Training,
et 8-ugers kursus for medarbejdere i din virksomhed, der introducerer deltagerne for konkrete øvelser
og værktøjer til at gøre mindfulness til en praktisk, anvendelig del af deres liv.

Mindfulness, bevidst nærvær, handler om vores evne til at være mere til stede i nuet. Det at have en etableret praksis for mindfulness i hverdagen har samtidig en påvist positiv effekt på vores psykiske og fysiske velbefindende, og ... vi bliver bedre til at håndtere situationer med stress.

    

Her får du et skræddersyet mindfulnessforløb på 8 uger til virksomheder og organisationer, der vil øge trivslen og forebygge stress hos deres medarbejdere. Deltagerne får kendskab til forskellige øvelser, som de får erfaringer med i den ugentlige undervisning. Derudover støtter forløbet deltagerne i at etablere egen praksis. De får også indblik i, hvad mindfulness er, og hvordan denne praksis virker på vores krop og sind.

Kurset er baseret på den forskningsbaserede MBSR-metode (Mindfulness-Based Stress Reduction) og inddrager storytelling som perspektiverende værkstøj, der understøtter deltagernes engagement i og integration af læringen.

Mindfulness kan aldrig erstatte nødvendigheden af at se på de faktorer, der vedligeholder et usundt arbejdspres i en organisation, men dette kursus er et målrettet og virkningsfuldt redskab, der støtter jer i at skabe en langt sundere arbejdskultur.

Download mere information her

Praktisk detaljer


Sted: Kurset kan enten foregå hos jer i virksomheden eller online via Zoom.

Antal: Hold er på 10-12 deltagere 

Varighed: 1,-2 timers undervisning om ugen i 8 uger.

 

Blå Overflade
Tidligere deltagere om kurset:
  • Facebook B&W
  • LinkedIn B&W
  • White Instagram Icon

BESKYTTELSE AF PRIVATOPLYSNINGER (GDPR):
Udover standardcookies indsamler Storymind.dk udelukkende oplysninger, som du selv indtaster i fx kontaktformularen. Vi deler ikke disse oplysninger med andre.
Du kan få indsigt i, hvilke oplysninger Storymind har registreret om dig, ved at kontakte Storymind pr. mail, og du kan også til enhver tid bede om at få alle oplysninger slettet.


 

Jeg samarbejder bl.a. med
Show More

© 2021 Storymind  |   Lyøvej 31  |  8370 Hadsten  |  annelindhard@storymind.dk  |  +45 6116 6706  |  CVR 34251290