top of page
Blå Overflade
mindfulvæg.png

Mindfulness - i virksomheden

 

FORLØB: Styrk arbejdsglæde og forebyg stress med SBMT - Storybased Mindfulness Training,
et 8-ugers kursus for medarbejdere i din virksomhed, der introducerer deltagerne for konkrete øvelser
og værktøjer til at gøre mindfulness til en praktisk, anvendelig del af deres liv.

Mindfulness, bevidst nærvær, handler om vores evne til at være mere til stede i nuet. Det at have en etableret praksis for mindfulness i hverdagen har samtidig en påvist positiv effekt på vores psykiske og fysiske velbefindende, og ... vi bliver bedre til at håndtere situationer med stress.

    

Her får du et skræddersyet mindfulnessforløb på 8 uger til virksomheder og organisationer, der vil øge trivslen og forebygge stress hos deres medarbejdere. Deltagerne får kendskab til forskellige øvelser, som de får erfaringer med i den ugentlige undervisning. Derudover støtter forløbet deltagerne i at etablere egen praksis. De får også indblik i, hvad mindfulness er, og hvordan denne praksis virker på vores krop og sind.

Kurset er baseret på den forskningsbaserede MBSR-metode (Mindfulness-Based Stress Reduction) og inddrager storytelling som perspektiverende værkstøj, der understøtter deltagernes engagement i og integration af læringen.

Mindfulness kan aldrig erstatte nødvendigheden af at se på de faktorer, der vedligeholder et usundt arbejdspres i en organisation, men dette kursus er et målrettet og virkningsfuldt redskab, der støtter jer i at skabe en langt sundere arbejdskultur.

Download mere information her

mindfulness2.png
Praktisk detaljer


Sted: Kurset kan enten foregå hos jer i virksomheden eller online via Zoom.

Antal: Hold er på 10-12 deltagere 

Varighed: 1,-2 timers undervisning om ugen i 8 uger.

 

anne_lindhard.png
Blå Overflade
Tidligere deltagere om kurset:
7.png
bottom of page