top of page
Abstrakt glød
Sammen er vi stærkere ...
Vil du inspireres og inspirere andre til at lede fra hjertet,
så slut dig til fællesskabet.
20200904_125457_edited.png

Styrk dit lederskab

Styrk dit indre lederskab og stå stærkt i dit ydre lederskab: Jeg er coach og mentor for dig, der står i dit drømmejob som leder - og føler, at du inderste inde kæmper i stedet for at stråle. Du ønsker brændende at fylde dit lederskab med autenticitet, hjerte og personlig power - uden at give køb på de værdier, der giver livet balance.

Som kvinder er vi ofte styret af ambitioner, der kommer fra hjertet, og af ønsket om at gøre en forskel for vores team, vores virksomhed og verden. Vi vil det hele og mere til ... og vi tror, at vi skal præstere det dobbelt for at nå det halve. Og i denne stræben kan vi tabe både modet og os selv.

Det kræver mod, balance og indre lederskab at holde fast i os selv og vores hjertesag, når vi samtidig skal leve op til de krav og forventninger, der er til en leder. Forventninger, der ofte har rødder i en tid, hvor ledere var "stærke mænd i jakkesæt".

 

Men fremtiden har brug for de feminine egenskaber, vi som kvinder kan bringe til lederrollen - som empati, rummelighed, visdom og samskabelse. Så vi skal gøre vores personlige og kvindelige egenskaber til de vigtigste redskaber i vores ledelsesopgave.

Min egen rejse ind i lederrollen var en både broget og lærerig affære - og jeg er derfor opsat på at være den guide på DIN rejse, jeg selv havde brug for.

 

"Du kan ikke lede andre, før du kan lede dig selv."


Der findes mange veje at gå, når vi vil udvikle os som ledere og som mennesker, men min klare overbevisning er, at den vigtigste vej, vi kan tage, går gennem vores indre lederskab. Det er her, vi stiller skarpt på vores værdier, på vores personlige historie og på de begænsende overbevisninger, der forhindrer os i at lede og leve med autenticitet, nærvær og overskud.

Ubalance i vores indre lederskab kan vise sig på mange måder - vi kan både opleve det i sindet som stress, overvældelse, frustration og frygt, og vi kan mærke det som spændinger og smerter i kroppen. Vi kan blive sammenbidte og irritable eller overdrevent "pleasende" uden at kunne sætte sunde grænser. Vi trives kort og godt ikke med det liv, vi har skabt... også selvom det måske udadtil ser ud til, at vi har styr på det hele. 

Derfor er min tilgang coaching, rådgivning og facilitering, der fokuserer på redskaber som skyggearbejde, mindfulness og storytelling, og som inviterer dig til at arbejde med dit indre fundament, dit sind, din historie … og med mere sanseligt, kropsligt og spirituelt forankrede metoder.

Herunder kan du læse om de veje, jeg kan tilbyde dig ...

2.png
Vær leder fra hjertet
Lukket facebook-gruppe

Gruppen er et unikt, kærligt og styrkende fællesskab - et gratis tilbud til dig, der er kvindelig leder og gerne vil lede fra hjertet - med nærvær, balance og autenticitet.

Jeg faciliterer gruppen, deler ud af mine erfaringer, praksis og værktøjer – og vil til tider indbyde til events og forløb uden for gruppen, men derudover vil forblive et ”spam-frit” forum.

Det er dog i samtalen, vi kan lære af hinanden, så du er mere end velkommen til at dele ud af din erfaring, stille spørgsmål og bede om input fra resten af gruppen.

Styrk dit indre lederskab
8-ugers onlineforløb med mindfulness

Mindfulness er en af de enkleste veje til at skabe mere ro, nærvær og overskud i en travl hverdag, og alligevel kan det virke næsten uoverkommeligt at skulle lære det. Men sådan behøver det ikke at være.
 

Med dette forløb vælger du selv, hvor og hvornår du fordyber dig i øvelsernene, og du får skabt en mindfulness-praksis,
som passer til dig.

 

Få tilsendt mere information om kurset og få samtidig, helt kvit og frit, en mini-guide til mindfulness med ideer til
10 gode vaner, som du kan starte med allerede idag.

1.png
_MG_9942_rt.jpg
1:1 coaching og mentoring

Din personlige historie og den betydning, du tillægger den, kan spænde ben for, at du kan realisere de mål og visioner, du har for din lederrolle.


Her kan du få brug for at gå dybere og mere individuelt til din udvikling - og her kan et individuelt mentorforløb være det skridt, der bringer dig på rette kurs.
 

Du kan også vælge 1:1-coaching, der tager afsæt i din historie, kan du blive bevidst om de vaner, mønstre og overbevisninger, der begrænser dig ... og lære at handle og træffe valg på en måde, så du vender din personlige historie til en styrke.

bottom of page