Kurser og workshops

 

Storytelling + Mindfulness = Storymind.


Læs om mine faste forløb herunder ... og kontakt mig for nærmere snak om muligheder.

 

FORLØB: Styrk arbejdsglæde og forebyg stress med SBMT

Mindfulness, bevidst nærvær, handler om vores evne til at være mere til stede i nuet. Det at have en etableret praksis for mindfulness i hverdagen har samtidig en påvist positiv effekt på vores psykiske og fysiske velbefindende, og ... vi bliver bedre til at håndtere situationer med stress.

    

SBMT er et skræddersyet mindfulnessforløb på 8 uger til virksomheder og organisationer, der vil øge trivslen og forebygge stress hos deres medarbejdere. Deltagerne får kendskab til forskellige øvelser, som de får erfaringer med i den ugentlige undervisning. Derudover støtter forløbet deltagerne i at etablere egen praksis. De får også indblik i, hvad mindfulness er, og hvordan denne praksis virker på vores krop og sind.

Mindfulness kan aldrig erstatte nødvendigheden af at se på de faktorer, der vedligeholder et usundt arbejdspres i en organisation, men dette kursus er et målrettet og virkningsfuldt redskab til at støtte jer i at skabe en langt sundere arbejdskultur.

Download mere information her

WORKSHOP: Storytelling som forandringsredskab

Historier er det mest effektive kommunikationsredskab, vi mennesker har.
Historier kan skabe forandring og forankring, og de styrker fællesskabet i teams. Historier har en direkte linje til vores følelser, og derfor er storytelling et af de mest effektive redskaber til at  formidle budskaber.
 

I denne 4-timers workshop - som kan holdes enten hos jer eller online - bliver I klædt på til helt konkret at bruge storytelling til at skabe bedre resultater inden for fx salg, marketing, IT-udvikling, teambuilding og organisationsudvikling. 
 

I kommer til at arbejde med jeres egne historier, så I med det samme kan gøre storytelling til et værktøj i jeres daglige arbejde.


Kontakt mig for at få en introduktion til workshoppen eller læs mere her:
 

Download mere information her  

FACILITERING: Hold sjovere møder, der rykker noget!

Holder I tit møder, der enten ender uden konklusion eller med beslutninger, der aldrig føres ud i livet? Eller har I oplevelsen af, at de møder I holder, ikke kommer ind til sagens kerne? Eller snakker I simpelthen forbi hinanden igen og igen?

 

Via simple teknikker og metoder, kan jeg hjælpe jer med at holde mere konstruktive møder, hvor samtalerne bygger på den enkeltes værdier, og hvor alle får taletid, så flest mulig perspektiver bidrager til de beslutninger, I tager. 

 

Uanset om det drejer sig om et enkelt møde eller opstarten på et større forandringsprojekt, så kan jeg støtte jer i at skabe et fundament baseret på anerkendelse og dialog.

Kontakt mig for at høre mere om proces- og mødeledelse, der giver sjovere og mere effektive møder.  

 

 

STYRKEHISTORIER: spil og fortæl jer til bedre teamwork

Styrkehistorier er en medrivende aktivitet, der nemt og hurtigt afdækker den enkelte og teamets styrker.

 

Ved at fortælle korte historier fra det virkelige liv med fokus på succes, venlighed, inspiration og glæde, får I sat fokus på de ting, der giver jer energi og robusthed. På den måde får I øjnene op for de personlige og fælles styrker, der er i jeres team.

 

Jeg faciliterer spillet, der spilles i små grupper. Spillet kan både være den bærende aktivitet i et  teambuilding-arrangement, hvor længere spilletid og flere runder lader jer trænge dybere ind i arbejdet med jeres styrker - eller det kan indgå som et sjovt, alternativt indslag i arrangementet. 

 

  • Facebook B&W
  • LinkedIn B&W
  • White Instagram Icon

BESKYTTELSE AF PRIVATOPLYSNINGER (GDPR):
Udover standardcookies indsamler Storymind.dk udelukkende oplysninger, som du selv indtaster i fx kontaktformularen. Vi deler ikke disse oplysninger med andre.
Du kan få indsigt i, hvilke oplysninger Storymind har registreret om dig, ved at kontakte Storymind pr. mail, og du kan også til enhver tid bede om at få alle oplysninger slettet.


 

Jeg samarbejder bl.a. med
Show More

© 2019 Storymind  |   Lyøvej 31  |  8370 Hadsten  |  annelindhard@storymind.dk  |  +45 6116 6706  |  CVR 34251290