top of page
Abstrakt glød
"10 gode vaner med mindfulness, du kan starte med allerede idag!"
anne-lindhard-mindfulness.jpg

Dit indre lederskab

Mindfulness i praksis


Indre lederskab er evnen til at lede dig selv indefra. Det er ikke personlig lederskab eller selvledelse
- det er
dybere, mere hjertebaseret lederskab af dig, dine tanker, dine følelser, dine handlemønstre og diner relationer. Læs mere herunder og se også, hvordan jeg kan støtte dig i at styrker dit indre lederskab - og skabe mere trivsel i og omkring dig. 

"Indre ro bygger bro"

Broer skaber sammenhæng ... sammenhæng skaber forståelse ... forståelse skaber tillid. Med tillid kan vi motivere, inspirere og forandre. Som mennesker skal vi hver dag bygge utallige broer til mennesker omkring os.

En bro kræver et stabilt fundament, og derfor starter arbejdet inden i os selv. Jo stærkere vi står i vores indre fundament, desto mere kan vi bygge broer, der er trygge, holdbare og kærlige.

Det kan betyde, at vi også skal bygge broer i os selv - mellem alt det, der rumsterer indeni, for at vi kan skabe en indre balance, som vi kan dele ud af.

På den måde skaber vi trivsel i os selv som kan påvirke vores omverden.

Jeg arbejder med indre lederskab gennem

  • Mindfulness
     

  • Movefulness
     

  • Storytelling

En praksis med mindfulness, meditation og movefulness giver os adgang til denne ro og balance. Og derfor er mindfulness en af de vigtigste nøgler til indre lederskab. Altså lederskab af os selv - med præcis lige så meget hjerte og nærvær, som vi gerne vil dele med andre.

Mindfulness handler nemlig i høj grad om dit indre lederskab … ikke at forveksle med personligt lederskab eller selvledelse, som begge er etablerede begreber, hvor det første ofte dækker over nogle meget ydre, handlingsorienterede metoder (fx evnen til at kommunikere, fremstå autoritativt, mm.), mens det andet handler mere om evnen til selv at styre og forvalte sit arbejde.

 

Begge dele indeholder absolut nogle vigtige kompetencer, men indre lederskab stikker dybere end det, og i bund og grund er det fundamentet for at kunne lede og leve fra hjertet.

Abstrakt glød
Abstrakt glød
Er du klar til at starte allerede nu?

Du kan begynde allerede i dag, hvis du er klar til at gøre mindfulness til en del af din hverdag - og styrke dit indre lederskab.

Mellem

stykker

bottom of page