top of page

Handelsbetingelser og øvrige vilkår

Herunder kan du finde handelsbetingelser fog vilkår or varer og ydelser leveret af Storymind - inkl. de to relaterede brands Moveful Mind og Anne Lindhard.

PRISER

Alle priser i shoppen er angivet inkl. moms. Det samme gælder ydelser som kurser og workshops til private, mens tilbud ifm. konsulentydelser og kurser til virksomheder altid fremsættes ex moms.

Ydelser som klippekort og billetter til dansehold og events er momsfrie.

Alle relevante priser og indregnet moms vil fremgå af fremsendte faktura.


 

BESTILLING OG LEVERING

Varer bestilt i shoppen sendes med Postnord, GLS eller DAO – normalt inden for 1-5 hverdage. Bestillinger til institutions- og firmaadresser sendes direkte, mens leveringer til privatadresser sker til nærmeste pakkeshop. 

Enkelte varer og ydelser sælges og leveres via tredjepart, og her vil vilkårene fremgå hos tredjepart. Følgende er pt. tredjepartsleverandører:
 

  • Dafolo Lager

  • Place2Book - bookingsystem

  • Onlinebooq - bookingsystem

Vi tager forbehold for udsolgte varer og ydelser, og du får besked, hvis en vare er udsolgt. Det er muligt at ønske en anden leveringsadresse end faktureringsadressen. Fysiske varer kan pt. kun sendes til adresser i Danmark.

Pris for forsendelse afhænger af den enkelte bestilling, men følger taksterne for vægt/størrelse hos fragtselskabet. Her vælges altid billigste forsendelsesmetode.


 

BETALING

Hos Storymind afhænger betalingsformen af ydelsen og vil fremgå af faktura.
Jf. afsnittet "Bestilling og levering" vil opkrævning også kunne ske gennem tredjepart.

Ved bankoverførsel eller MobilePay sender vi varen, når vi har registreret din indbetaling.

MobilePay - Storymind:  6882EZ

MobilePay - Moveful Mind: box61188

Bankkonto: Nordea – reg. nr. 1935 – konto nr. 5498122398

 

RETURRET v/ køb af varer

Du har 14 dages fuld returret på varer fra shoppen. Varerne skal returneres ubrugt og i original emballage. Når vi har modtaget og godkendt returneringen, overføres købsbeløbet ekskl. fragtomkostninger.


 

FORTRYDELSESRET v/ køb af kurser, events og workshops

Som privatperson har du ret til at fortryde dit køb af kursus og får refunderet din billet/betaling til og med dagen inden kursets afvikling - med mindre andet fremgår specifikt ved bestilling.

Ønsker du som privatperson at afbryde et længerevarende forløb elle kursus, så kan du - med mindre andet fremgår specifikt ved købsaftalen - efter nærmere aftale, få refunderet et beløb svarende til det tilbageværende del af forløb, men ikke for materiale og undervisning, du allerede har modtaget.


Ved firmaer gælder vilkår ifølge Aftaleloven.
 

REKLAMATION

Er dine varer beskadiget ved modtagelsen, erstatter vi selvfølgelig tabet ved at fremsende ny tilsvarende vare.

Kontakt Storymind via mail umiddelbart efter modtagelse af varen og medsend billeddokumentation.


 

ADGANG TIL KURSUSMATERIALE

Ved kurser, der afvikles og/eller leveres online, er det din egen pligt at gemme mails med fremsendt materiale samt sikre forsvarlig opbevaring af evt. fremsendte adgangsoplysninger som links, mailadresse, kodeord  mm. samt at ændre oplysninger, hvis det viser sig nødvendigt – fx hvis du får ny mailadresse undervejs i et forløb.

Storymind påtager sig ikke ansvaret for mistet materiale eller misbrug.

Storymind påtager sig ikke ansvar for nedbrud eller fejl i tredjepartstjenester på hjemmesiden eller hos tredjepartsleverandører.

OPHAVSRET

Storymind har ophavsretten på alt materiale, der udleveres ifm med kurser og forløb. Mails, links, filer og adgangsoplysninger mm. er forbeholdt betalende deltagere og må ikke deles med andre.

Mistanke om misbrug vil blive påtalt og evt. retsforfulgt.


ANSVAR VED DELTAGELSE

Deltagelse i kurser, forløb, workshops, hold og events sker på deltagers eget ansvar. Deltagere forventes at drage omsorg for deres eget velbefindende og således afbryde/eller afstå fra deltagelse i øvelser, der medfører fysiske smerter eller fremprovokerer psykisk ubehag - og søge behandling/terapi for disse om nødvendigt.

Storyminds ydelser og forløb er ikke at betragte som terapi eller behandling - og hvis deltager er i behandling for en fysisk eller psykisk lidelse, skal deltagelse ske efter aftale med egen behandler.

  

FORCE MAJEUR

Storymind er ikke ansvarlig for eventuel manglende opfyldelse eller forsinkelse i levering, som er forårsaget af begivenheder uden for vores rimelige kontrol.
 

Force majeure omfatter enhver begivenhed, undladelse eller ulykke uden for vores kontrol, og det omfatter: strejker, lockout eller andre faglige aktioner, Civile uroligheder, invasion terrorangreb, brand, storm, epidemier/pandemier eller andre naturkatastrofer. Vores ydelser anses for at være suspenderet for den periode, hvor force majeure hændelsen er.
 

Storymind vil dog gøre store bestræbelser på at finde en løsning, så vores forpligtigelser over for kunden kan gennemføres til trods for force majeure hændelsen.

 

ÆNDRING AF VILKÅR

Storymind forbeholder sig retten til at opdatere og ændre i disse vilkår og betingelser med fremadvirkende kraft jf. dato for sidste opdatering (se nederst på siden).
 

 

GENERELLE OPLYSNINGER

 

Juridisk navn: Storymind

Organisationsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVR: 342251290
Adresse: Lyøvej 31, 8370 Hadsten, Danmark
 

Telefon: 6116 6706

Sidst opdateret: 19.05.2021

bottom of page